EN YT FB
flowers flowers 2 3

Opinie

Medfemina - Centrum Zdrowia Kobiety
4.8
powered by Facebook
Natalia Bartosz
Natalia Bartosz
2019-11-11T19:26:36+0000
Zaopiekowanie - to słowo dobrze opisuje Medfeminę! "Testowana" w różnych okolicznościach 😉 Za profesjonalizm i przemiłą atmosferę podczas wizyt dziękuję #drAlicjaHalbersztadt, za super szybką reakcję w sytuacji "kryzysowej" i umówienie wizyty w ciągu pół godziny dziękuję Paniom w rejestracji, a za samą wizytę wspierającą i fachową składam podziękowania #DrJoannaSzymkowiakGołębiowska. Za świetnie przygotowany dzień czerwcowy otwarty - polecam tego typu spotkania tym jeszcze niezdecydowanym! Za uśmiech i poczucie humoru w poczekalni (chociaż do tej pory nie mieliśmy okazji się spotkać podczas wizyty) #DrZofiaBorowiec i #DrMarcinZborowski. Za cudowne, pełne humoru i wiedzy zajęcia z #JoannaKaczorowska, prawdziwą pasjonatką, która zawsze znajdzie czas, że odpowiedzieć na nurtujące Was pytania. Mam nadzieję, że ciąg dalszy recenzji nastąpi w najbliższym czasie 😀 przed nami jeszcze ostanie wizyty i mamy nadzieję szczęśliwe rozwiązanie.read more
Ewa Ok
Ewa Ok
2019-09-21T19:56:13+0000
Kilka dni temu w tym szpitalu przyszedł na świat nasz syn. Wszyscy pracownicy to ANIOŁY! Pomoc i wsparcie jakie otrzymaliśmy w tym trudnym, ale i pieknym momencie życia jest nie do ocenienia. DZIĘKUJEMY! 😍read more
Kate Guimont
Kate Guimont
2019-09-19T20:05:06+0000
Świetni specjaliści przemiła obsługa wizyty są przyjemne i profesjonalne polecam
Laura Kaczmarek
Laura Kaczmarek
2019-09-14T02:28:37+0000
Cudowne miejsce i personel❤️ Niedlugo minie tydzien, od przyjscia na swiat naszego syna, a ja dalej nie moge uwierzyc ze istnieje szpital gdzie wszystko moze zadziać sie idealnie😍 Teraz juz wiem, ze jesli ktos narzeka i krytykuje ciecie cesarskie, to nie zrobił go w Medfeminie😛❤️read more
Michael Hartz
Michael Hartz
2019-08-21T15:11:37+0000
I highly recommend Medfemina, they are Professional, Competent and Caring. My wife became pregnant with our first child in October 2018 then one morning in late November she began bleeding. She was scared and began searching for help. She found Medfemina and they went out of their way to give her the care that she needed. They gave her a thorough examination, explained to her the problem and told her what to expect over the next few weeks which calmed and reassured her. We knew and decided that day that Medfemina would be our chosen provider. A huge THANK YOU to everyone from Medfemina and especially to Dr Marek Kwiecień!!! - he is a very skilled doctor with lots of empathy. He always knew how to calm my wife down and answered all of our questions. Mine were answered as well, in English and I always went away feeling comfortable with our visit. My wife had a lot of concerns throughout the pregnancy and Medfemina was there to help her through every step and even continued after our son was born – and here a big thank you to Magdalena Borońska (OB Nurse). It was truly a joy to work with the entire team at Medfemina. We are happy that our son was born there and given great care. I would definitely call on them again in the future. Regards, Michael Hartzread more
Terenia Ludwin
Terenia Ludwin
2019-07-31T12:03:58+0000
Pan Profesor Andrzej Morawski, który pracuje w Medfemina oprócz tego, że jest znanym, cenionym lekarzem jest przede wszystkim wspaniałym, pełnym empatii człowiekiem. Moja córka na wózku inwalidzkim jest pacjentką Profesora, którego darzy ogromnym zaufaniem i wiarą, że w jej trudnej walce o życie, znajdzie dla niej najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy Panu Profesorowi za to, że jest♥️T i Oread more
Monika Markowska
Monika Markowska
2019-07-29T11:52:15+0000
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szpitala, w którym przyjdzie na świat Twoje maleństwo, to gorąco polecam Medfemina. Opieka na najwyższym poziomie. Panie położne z powołaniem. Troskliwe, zawsze pomocne, uśmiechnięte, z ogromem wiedzy. Na każdym kroku pełen profesjonalizm. Dziękuję za opiekę i pozdrawiam całą załogę Medfemina :)read more
Alicja Szymanowska
Alicja Szymanowska
2019-07-28T06:22:16+0000
8 lipca urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu ❤️ Z całego serca polecam poród w tym szpitalu !! Lepszego miejsca nie mogłam sobie wymarzyć. Serdeczne podziękowania dla całego personelu. Wszyscy są bardzo pomocni i serdeczni, nikt nie robi nic na siłę, widać, że personel kocha to co robi ☺️ Dziękujemy za wszystko !read more
Baś-Łukasz Jajor
Baś-Łukasz Jajor
2019-07-23T07:12:55+0000
Z całego serca polecam Szpital Medfemina. Od lat jestem pacjentką Dr Marka Kwietnia i bardzo dziękuję za cudowną opiekę i prowadzenie moich trzech ciąż. Pan Dr ma ogromną wiedzę, jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie, absolutnym mistrzem cesarskiego cięcia a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. O ogromnych pokładach cierpliwości i odpowiadaniu na milion pytań bez cienia irytacji już nawet nie wspomne. Cieszę się, że udało się trzecią ciążę rozwiązać w tym szpitalu. Personel cudowny, opieka na najwyższym poziomie. Każda kobieta powinna móc powitać na świecie swoje dziecko w takiej atmosferze, pod okiem tak wykwalifikowanego personelu medycznego. Pozdrawiam serdecznie 😊read more
Sylwia Kowalczyk
Sylwia Kowalczyk
2019-07-19T09:29:04+0000
Jesteście cudowni cały personel!!!! Bardzo ale to bardzo polecam placówkę, brak słów żeby wyrazić wdzięczność. Jesteście kochani ❤️read more
Asha Nurzyński
Asha Nurzyński
2019-07-18T13:28:19+0000
Polecam ten szpital! Czułam się, jakbym była w hotelu, a nie w szpitalu.
Katarzyna Maciejewska
Katarzyna Maciejewska
2019-07-11T14:47:17+0000
Szczerze polecam szpital. Personel przemiły i przekochany. Zespół operujący najlepszy na świecie! A sam profesor Morawski przecudowny. Jego osobowość i podejście do pacjentki daje poczucie, ze wszystko będzie dobrze;) szczerze polecam wszystkim ten szpital i wszystkich lekarzy oraz personel pracujący w nim ;)read more
Ania Wróblewska
Ania Wróblewska
2019-06-30T10:18:21+0000
Serdecznie polecamy szpital ! Opieka marzenie, porady cenne i przede wszystkim indywidualne podejście! Lekarze oraz panie położne bardzo profesjonalni ! Dziękujemy za cudowna opiekę ;) nawet dieta wege nie stanowiła przeszkody :)read more
Agata Limanówka
Agata Limanówka
2019-06-27T11:11:37+0000
Dziękuję dr Pochwałowskiemu za mistrzowski zabieg, a całemu zespołowi za opiekę, uśmiech i pełen profesjonalizm. Polecam! 🙂read more
Ela Kacprzak
Ela Kacprzak
2019-05-23T09:59:38+0000
Dziękujemy za to, że pierwsze chwilę z Naszym synkiem, dzięki Wam były idealne i wyjątkowe a poród bezbolesny ❤❤❤ Polecam bardzo, 6+ 👌👌👌read more
Joanna Powązka
Joanna Powązka
2019-05-22T10:24:20+0000
W imieniu swoim i swojej Mamy chciałam ogromnie podziękować personelowi Medfeminy - za Wasz profesjonalizm połączony z niezwykle sympatycznym podejściem do pacjenta. W każdej chwili można liczyć na wsparcie i pomoc, a uśmiechnięta załoga sprawia, że stres związany z zabiegiem szybko znika. Nie można oddać się w lepsze ręce jeśli chodzi o kobiece problemy 🙂 Świetni specjaliści, najwyższej jakości sprzęt i ta niezapomniana - wręcz domowa ❤️- atmosfera sprawiają, że aż ciężko opuszcza się mury szpitala (człowiek czuje się tu bardziej jak w hotelu 😉). Jeszcze raz bardzo dziękujemy za opiekę! I za pyszne jedzonko 🙊😁read more
Anna Loj
Anna Loj
2019-04-23T14:30:41+0000
Trafiłam do Medfemina z fragmentem pozostawioneg łozyska po CC. Zabieg przeprowadziła Pani dr Halbersztad - znakomity fachowiec w swojej dziedzinie, spokojna, kompetentna, po prostu wyjatkowy lekarz i człowiek. Polecamread more
Renata Niata
Renata Niata
2019-04-19T06:38:44+0000
cudowni ludzie....serdeczni i opiekuńczy. Bardzo za wszystko dziękuję. Szczególnie prof. Morawskiemu za wsparcie i profesjonalizm.read more
Martyna Czerwik-Palko
Martyna Czerwik-Palko
2019-04-01T05:27:33+0000
Bardzo dziękuję całemu zespołowi szpitala oraz przychodni Medfemina za zapewnienie mi i mojemu synkowi najlepszej opieki jaką mogliśmy sobie wymarzyć podczas całej ciąży, porodu oraz pobytu w szpitalu. Serdeczne podziękowania dla bardzo życzliwych i cierpliwych pań położnych, szczególnie dla pani Magdy Borońskiej za wsparcie moralne :), dla całego bloku porodowego za zapewnienie nam opieki i bezpieczeństwa podczas narodzin, dr Marty Zastawny za wzorowe prowadzenie ciąży oraz całego personelu zarówno szpitala, jak i przychodni - wszystkie panie zawsze uśmiechnięte dobrze nastrajają, co ważne w tak stresujących momentach. Gratulacje dla Dyrekcji za stworzenie tak wspaniałego miejsca. Jeśli rodzić to tylko w Medfeminie. Pozdrawiamy wraz z Brunem ☺️read more
Anna Chmielewska
Anna Chmielewska
2019-03-28T21:02:15+0000
Super przychodnia i Pani Doktor Anna Janusz, najlepsza! Lekarz z powołaniem!
Magda Maskiewicz
Magda Maskiewicz
2019-03-25T12:02:37+0000
Kompleksowe podejście do zdrowia kobiety. Pogłębiona diagnostyka, rzeczowy wywiad, każda konsultacja i badanie przeprowadzane w dużym poczuciu skupienia na pacjencie, a nie jest to regułą we wszystkich placówkach. Jestem wieloletnią pacjentką Dr Alicji Halberstadt i mam poczucie dużego komfortu w kwestii monitorowania swojego stanu zdrowia oraz profilaktyki.read more
Anna E. Sommer
Anna E. Sommer
2019-03-16T11:34:15+0000
I had a qualification visit for a ceserean yesterday with doctor Mikolajczyk and me and my husband were very disappointed. She was in terrible hurry and was judgmental and uncaring. She didn't reply all our questions and didn't recognize medical files from Iceland which had all my pregnancy history together with blood test etc. She ordered me to go for more tests in the clinic which are unnecessary additional money spent! Furthermore, I was charged more for that visit than the price advertised on their website without any explanation. As a private client I didn't feel valued and appreciated but as money object it even an obstruction! This kind of unprofessional behaviour is not acceptable abroad and I wouldn't recommend anyone who values their time and money to use the services of this clinic. At the end Medfemina cancelled the contract with me, not even trying to make up for the bad service - another proof they don't care about customers. They also lied in their comments about me and ridiculed which is so beneath any good practice of customer service. FYI, I had caesarian in the public hospital where I had a private room, great proffesional care and service (staying 4 days) and had paid only 300 zl. In Medfemina you can't even choose the date of caesarian because they do it only once a week on Mondays 🤣🤣🤣read more
Anna Janusz
Anna Janusz
2019-03-03T20:04:52+0000
Dnia 29-go stycznia w Szpitalu Medfemina przyszła na świat moja córka. Wraz z mężem chcielibyśmy bardzo podziękować za profesjonalną i życzliwą opiekę na najwyższym poziomie. Jestem przeszczęśliwa, że znalazłam się pod okiem tak wspaniałego zespołu lekarzy i położnych. Chciałabym, żeby każda kobieta mogła urodzić w takich warunkach.read more
Magdalena Demidowska
Magdalena Demidowska
2019-02-18T18:44:40+0000
Najcudowniejsza i najwspanialsza opieka pod słońcem !!! Dzięki Wam 28 stycznia stał się jednym z najpiękniejszych dni w moim życiu ♡! Gorąco pozdrawiamy z Małym Zygmusiem ! ♡read more
Magda Kuczyńska
Magda Kuczyńska
2019-02-16T11:01:34+0000
Serdecznie polecam najlepsza opieka pod sloncem <3 Maluszek zdrowy i pieknie rosnie !
Next Reviews