EN YT FB
flowers flowers 2 3

Opinie

Medfemina - Centrum Zdrowia Kobiety
4.9
Based on 142 reviews
powered by Facebook
Dominika Borzym-Żak
Dominika Borzym-Żak
2020-06-07T17:57:10+0000
Najlepsze wrażenia, wspaniałe miejsce! Nawet jeśli brzmi trochę niecodziennie jako określenie szpitala :) Oto... dlaczego: - Zespół Medfeminy jako jedyny podjął się wykonania mojej operacji metodą laparoskopową. Konsultowałam swój przypadek z kilkoma ośrodkami publicznymi i prywatnymi w Polsce i żaden nie widział szansy przeprowadzenia zabiegu inaczej niż za pomocą klasycznego cięcia. Prof. Morawski i dr Halbersztadt przeprowadzili laparoskopię z pełnym sukcesem, w sposób, który budzi mój najwyższy podziw i wdzięczność. Dobę po operacji byłam już w domu, w doskonałej formie. Mogę wrócić do normalnej aktywności po tygodniu zamiast po kilkumiesięcznej rekonwalescencji, jaką skutkowałaby rozległa operacja brzuszna. - Nigdzie indziej nie byłam tak szczegółowo zdiagnozowana ani nie uzyskałam tak gruntownej, podanej w jasny i życzliwy sposób informacji na temat możliwych sposobów postępowania, prognoz i zaleceń. - Poza wiedzą medyczną i umiejętnościami najwyższej próby w Medfeminie spotkałam się z delikatnością, empatią i cierpliwością całego personelu, z którym miałam styczność - Pań w recepcji, pielęgniarek, instrumentariuszek i oczywiście lekarzy, dzięki czemu czułam się totalnie zaopiekowana i spokojna zarówno przed jak po zabiegu - Cały czas miałam poczucie komfortu psychicznego i fizycznego - wygodną salę, zapewnioną prywatność. Mistrzostwo!read more
Anna Jadwiszczak
Anna Jadwiszczak
2020-06-04T10:31:34+0000
Chcialam bardzo podziękować dr Markowi Kwietniowi, Pani doktor dyżurującej, wszystkim Paniom które się mną... opiekowały wczoraj i dzisiaj podczas i po zabiegu laparoskopii. Atmosfera przemiła, czulam się zaopiekowana jak w domu 😊 Dziękuję bardzo z całego serca. 😊 pozdrawiam Anna Jadwiszczakread more
Marta Mik
Marta Mik
2020-04-29T13:06:02+0000
Bardzo polecam, super miejsce. A dr Joanna Szymkowiak Gołębiowska to najlepszy ginekolog, na którego trafiłam w... swoim życiu. Nie dość, że bardzo miła to jeszcze bardzo kompetentna i pomocna. Zmieniłam innego lekarza na dr Joannę po połowie ciąży i żałuję, że tak późno.read more
Marzena Matusiewicz
Marzena Matusiewicz
2020-03-13T18:47:12+0000
Bez wątpienia doktor Alicja Halbersztadt jest najlepszym lekarzem jakiego dotychczas spotkałam. Godna zaufania,... zaangażowania, pełna ciepła, cierpliwa. Pofesjonalna i cudowna osoba. 🤗read more
Marta Kieliszczyk
Marta Kieliszczyk
2020-02-19T18:29:46+0000
Z całego serca dziękuję całemu zespołowi Medfeminy za wspaniałą opiekę. Mimo niezbyt przyjemnych okoliczności... czulam się bardzo komfortowo. Dziękuję Pani dr Dr Joannie Szymkowiak–Gołębiowskiej za sprawnie wykonany zabieg, za cierpliwosc i empatię które bardzo mi pomogły. Podziękowania również dla Pani położnej za perfekcyjne wklucie w moje marne żyły i opiekę :) Pani anestezjolog za czuwanie nad moim stanem podczas zabiegu. Pani z recepcji za cierpliwość w odpowiedzi na masę naszych pytań. Wybierajac Medfemine liczylismy na to, ze to będzie najlepszy wybór pod wzgleden komfortu psychicznego i nie zawiedlismy się. Cały personel godny polecenia.read more
Bicz Camila
Bicz Camila
2020-01-14T09:10:32+0000
Bardzo polecam szpital i lekarzy. Świetne warunki, lekarze profesjonalni, z podejściem do pacjenta. Zabiegi... przeprowadzane w możliwie największym komforcie. Naprawdę warto.read more
Kaja Kochanowska
Kaja Kochanowska
2020-01-03T18:08:37+0000
Placówka zatrudnia lekarza, który nie umie przeliczać jednostek oraz odczytywać usg (pomylił się w wadze dziecka... o kilogram-inny lekarz pomylił się o 50 gram). Między innymi dzięki lekarzowi z tej placówki mój syn urodził się ponad miesiąc przed terminem z czego skutkami walczymy do dzisiajread more
Adriana Ptak
Adriana Ptak
2019-12-26T16:25:36+0000
Dokładnie 4 miesiące temu przyszedł na świat Medfemiś - nasz synek Tymuś. Piekny czas, pełen emocji i miłości... przeżyliśmy w szpitalu Medfemina. Czuliśmy się w pełni zaopiekowani, dziękujemy za życzliwość, dobre rady, pomoc i troskę. Pragnę podziękować również Pani Joannie Kaczorowskiej- przed narodzinami za wiedzę przekazaną podczas zajęć szkoły rodzenia oraz po narodzinach za pomoc w naszych rodzicielskich codziennych wątpliwościach. Jest Pani wspaniałym człowiekiem o wielkim sercu. Dziękujemy i pozdrawiamy Adriana, Adrian i maleńki Tymonekread more
Ewelina Pietryszak
Ewelina Pietryszak
2019-12-09T17:44:24+0000
Każdy Pacjent jest traktowany jak człowiek, z szacunkiem (a nie jak w innych miejscach jak zło konieczne) miła... atmosfera, wszyscy są bardzo mili i przyjaźnie nastawieni do drugiego czlowiekaread more
An Na
An Na
2019-12-04T15:02:17+0000
Polecam Medfemine nie tylko ze względu na profesjonalizm, ale również szeroki wachlarz usług, sympatyczna... atmosferę i ładny wystrój gabinetów. Polecamread more
Linda Matus
Linda Matus
2019-12-03T12:37:44+0000
Profesjonalna i empatyczna opieka nad dzieckiem i mamą w trudnych chwilach. Doktor Alicja i Zosia najlepsze, nie... pamiętam imienia anestezjolog, a szkoda, bo to Mistrzyni! Położne konkretne i pomocne. Długo by można wymieniać wszystkich. Dziś nasza MedMisia ma się bardzo dobrze. Polecam z całego serca.read more
Dorota Janowska Przybysz
Dorota Janowska Przybysz
2019-11-29T11:29:19+0000
Bardzo przyjazna atmosfera. Serdeczny i kompetentny zespół lekarzy i pielęgniarek. Szczerze polecam i bardzo... dziękuję za pomoc.read more
Natalia Bartosz
Natalia Bartosz
2019-11-11T19:26:36+0000
Zaopiekowanie - to słowo dobrze opisuje Medfeminę! "Testowana" w różnych okolicznościach 😉 Za profesjonalizm i... przemiłą atmosferę podczas wizyt dziękuję #drAlicjaHalbersztadt, za super szybką reakcję w sytuacji "kryzysowej" i umówienie wizyty w ciągu pół godziny dziękuję Paniom w rejestracji, a za samą wizytę wspierającą i fachową składam podziękowania #DrJoannaSzymkowiakGołębiowska. Za świetnie przygotowany dzień czerwcowy otwarty - polecam tego typu spotkania tym jeszcze niezdecydowanym! Za uśmiech i poczucie humoru w poczekalni (chociaż do tej pory nie mieliśmy okazji się spotkać podczas wizyty) #DrZofiaBorowiec i #DrMarcinZborowski. Za cudowne, pełne humoru i wiedzy zajęcia z #JoannaKaczorowska, prawdziwą pasjonatką, która zawsze znajdzie czas, że odpowiedzieć na nurtujące Was pytania. Mam nadzieję, że ciąg dalszy recenzji nastąpi w najbliższym czasie 😀 przed nami jeszcze ostanie wizyty i mamy nadzieję szczęśliwe rozwiązanie.read more
Ewa Ok
Ewa Ok
2019-09-21T19:56:13+0000
Kilka dni temu w tym szpitalu przyszedł na świat nasz syn. Wszyscy pracownicy to ANIOŁY! Pomoc i wsparcie jakie... otrzymaliśmy w tym trudnym, ale i pieknym momencie życia jest nie do ocenienia. DZIĘKUJEMY! 😍read more
Kate Guimont
Kate Guimont
2019-09-19T20:05:06+0000
Świetni specjaliści przemiła obsługa wizyty są przyjemne i profesjonalne polecam
Laura Kaczmarek
Laura Kaczmarek
2019-09-14T02:28:37+0000
Cudowne miejsce i personel❤️ Niedlugo minie tydzien, od przyjscia na swiat naszego syna, a ja dalej nie moge... uwierzyc ze istnieje szpital gdzie wszystko moze zadziać sie idealnie😍 Teraz juz wiem, ze jesli ktos narzeka i krytykuje ciecie cesarskie, to nie zrobił go w Medfeminie😛❤️read more
Michael Hartz
Michael Hartz
2019-08-21T15:11:37+0000
I highly recommend Medfemina, they are Professional, Competent and Caring. My wife became pregnant with our first... child in October 2018 then one morning in late November she began bleeding. She was scared and began searching for help. She found Medfemina and they went out of their way to give her the care that she needed. They gave her a thorough examination, explained to her the problem and told her what to expect over the next few weeks which calmed and reassured her. We knew and decided that day that Medfemina would be our chosen provider. A huge THANK YOU to everyone from Medfemina and especially to Dr Marek Kwiecień!!! - he is a very skilled doctor with lots of empathy. He always knew how to calm my wife down and answered all of our questions. Mine were answered as well, in English and I always went away feeling comfortable with our visit. My wife had a lot of concerns throughout the pregnancy and Medfemina was there to help her through every step and even continued after our son was born – and here a big thank you to Magdalena Borońska (OB Nurse). It was truly a joy to work with the entire team at Medfemina. We are happy that our son was born there and given great care. I would definitely call on them again in the future. Regards, Michael Hartzread more
Terenia Ludwin
Terenia Ludwin
2019-07-31T12:03:58+0000
Pan Profesor Andrzej Morawski, który pracuje w Medfemina oprócz tego, że jest znanym, cenionym lekarzem jest przede... wszystkim wspaniałym, pełnym empatii człowiekiem. Moja córka na wózku inwalidzkim jest pacjentką Profesora, którego darzy ogromnym zaufaniem i wiarą, że w jej trudnej walce o życie, znajdzie dla niej najlepsze rozwiązanie. Dziękujemy Panu Profesorowi za to, że jest♥️T i Oread more
Monika Markowska
Monika Markowska
2019-07-29T11:52:15+0000
Jeśli zastanawiasz się nad wyborem szpitala, w którym przyjdzie na świat Twoje maleństwo, to gorąco polecam... Medfemina. Opieka na najwyższym poziomie. Panie położne z powołaniem. Troskliwe, zawsze pomocne, uśmiechnięte, z ogromem wiedzy. Na każdym kroku pełen profesjonalizm. Dziękuję za opiekę i pozdrawiam całą załogę Medfemina :)read more
Alicja Szymanowska
Alicja Szymanowska
2019-07-28T06:22:16+0000
8 lipca urodziłam córeczkę w tym cudownym miejscu ❤️ Z całego serca polecam poród w tym szpitalu !! Lepszego... miejsca nie mogłam sobie wymarzyć. Serdeczne podziękowania dla całego personelu. Wszyscy są bardzo pomocni i serdeczni, nikt nie robi nic na siłę, widać, że personel kocha to co robi ☺️ Dziękujemy za wszystko !read more
Baś-Łukasz Jajor
Baś-Łukasz Jajor
2019-07-23T07:12:55+0000
Z całego serca polecam Szpital Medfemina. Od lat jestem pacjentką Dr Marka Kwietnia i bardzo dziękuję za cudowną... opiekę i prowadzenie moich trzech ciąż. Pan Dr ma ogromną wiedzę, jest doskonałym fachowcem w swojej dziedzinie, absolutnym mistrzem cesarskiego cięcia a przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. O ogromnych pokładach cierpliwości i odpowiadaniu na milion pytań bez cienia irytacji już nawet nie wspomne. Cieszę się, że udało się trzecią ciążę rozwiązać w tym szpitalu. Personel cudowny, opieka na najwyższym poziomie. Każda kobieta powinna móc powitać na świecie swoje dziecko w takiej atmosferze, pod okiem tak wykwalifikowanego personelu medycznego. Pozdrawiam serdecznie 😊read more
Asha Nurzyński
Asha Nurzyński
2019-07-18T13:28:19+0000
Polecam ten szpital! Czułam się, jakbym była w hotelu, a nie w szpitalu.
Katarzyna Maciejewska
Katarzyna Maciejewska
2019-07-11T14:47:17+0000
Szczerze polecam szpital. Personel przemiły i przekochany. Zespół operujący najlepszy na świecie! A sam profesor... Morawski przecudowny. Jego osobowość i podejście do pacjentki daje poczucie, ze wszystko będzie dobrze;) szczerze polecam wszystkim ten szpital i wszystkich lekarzy oraz personel pracujący w nim ;)read more
Ania Wróblewska
Ania Wróblewska
2019-06-30T10:18:21+0000
Serdecznie polecamy szpital ! Opieka marzenie, porady cenne i przede wszystkim indywidualne podejście! Lekarze oraz... panie położne bardzo profesjonalni ! Dziękujemy za cudowna opiekę ;) nawet dieta wege nie stanowiła przeszkody :)read more
Agata Limanówka
Agata Limanówka
2019-06-27T11:11:37+0000
Dziękuję dr Pochwałowskiemu za mistrzowski zabieg, a całemu zespołowi za opiekę, uśmiech i pełen... profesjonalizm. Polecam! 🙂read more
Next Reviews